• 5.00 out of 5

  Maiou dantelă cu bretele late, confecționat din tricot 100% bumbac rib tubular pieptănat având o calitate excelentă. Structura tricotului conferă elasticitate produsului datorită modului în care a fost tricotat, care devine astfel extrem de confortabil la purtare.

  18,00 lei TVA INCLUS
 • Maiou Bretele

  0 out of 5

  Maiou cu bretele înguste, confecționat din 100% bumbac rib pieptănat de cea mai bună calitate. Maioul este accesorizat la nivelul decolteului cu o dantelă elegantă.

  18,00 lei TVA INCLUS
 • Maiou Clasic

  5.00 out of 5

  Maiou clasic  cu bretele late, confecționat din 100% bumbac rib pieptănat tubular având o calitate excelenta. Structura tricotului conferă elasticitate produsului datorită modului în care a fost tricotat, care devine astfel extrem de confortabil la purtare.

  16,00 lei TVA INCLUS
 • Maiou Daria Dantela

  0 out of 5

  Maiou dantelă , tricot compoziție 100% bumbac rib pieptănat de cea mai bună calitate, dantelă aplicată în „V”, model elegant și confortabil.

  18,00 lei TVA INCLUS
 • Maiou Justina Crem

  0 out of 5

  Maiou clasic cu bretele late, confecționat din tricot 92% bumbac, 8% elastan rib pieptănat tubular având o calitate excelentă. Structura tricotului conferă elasticitate produsului datorită modului în care a fost tricotat, care devine astfel extrem de confortabil la purtare.

  18,00 lei TVA INCLUS